Kobrák a házban!

2022. november 26. 14:07 - pixelapu

Hosszú kutatómunka után sikerült fényt deríteni arra, hogy bizony kormányunk összejátszik számos ismert szuperhőssel. Sőt!  Előkerült néhány titkos fotó is, ami lerántja róluk a leplet! 

1. A Kobrák már a házban vannak.

kobra.JPG

Kobra parancsok - a szervezet megalomán vezetője - éppen megajándékozza miniszterelnökünket. Egész jó tippeket is kaphat a parancsnoktól, hisz a "Lasers in the Night" című epizódban az a pompás ötlete támad a kobrák vezérének, hogy a Hold felszínébe vési a portréját. 

 

2. Magyarország saját Lámpása.

lampas.JPG

A DC Comics ikonikus karakterének, vagyis a Zöld Lámpásnak is létezik magyar alteregója. Ki más is lehetne Magyarország lámpása, mint Viktorunk veje, Tiborcz Pisti, az Elios Innovatív Zrt. tulaja, aki csúcsra járatta az itthoni települések világításának fejlesztését. Jó, hát kétéves nyomozás után az EU Csalás Elleni Hivatala súlyos szabálytalanságokat tárt fel, de na. Előfordul az ilyesmi.

 

3. A Transformers sem maradhat ki!

blackout.JPG

Ugye emlékeztek még arra az esetre, amikor Tóni és családja helikopterrel érkezett egy esküvőre, majd bepattantak egy mercibe? Persze, hogy! Talán nem szenteltünk elég figyelmet a helikopternek ebben a történetben. Lehet, hogy a kormány már az Álcákkal is lepaktált? Könnyen lehet! Netán a helikopter maga is az egyik ismert álca, Blackout (Kisülés) lett volna?

 

4. Mint a villám!

flash.JPG

A magyar Flash! Meg szerették volna kérdezni, hogy milyen szerepe volt az 1300 milliárd forintos, elképesztő örökségről szóló csalásban, de Kósa olyan gyorsasággal menekült az újságírók elől, hogy saját magát buktatta le. Ekkora sebességre csak a Villám képes!

 

5. Az ember, aki G.I. Joenak hitte magát

gijoe_vadaszok.JPG

A két Zsolti. Ugye a miniszterelnök-helyettes úrról tudjuk, hogy szeret vadászni szerte a Földön. Aztán úgy döntött valakinek meg is kellene örökítenie tetteit. Itt jött a képbe Bayer mester. Micsoda páros!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pixelapu.blog.hu/api/trackback/id/tr7717988082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása